aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΣτην πόρτα της εξόδου

Στην πόρτα της εξόδου

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εθνικός δεν θα περιμένει για πολύ ακόμη τον Ρουμάνο Ιάκομπ, τον Βέλγο ντε Βρίσε και τους δύο Γεωργιανούς Σότα και Ελκούγια Γκριγκαλασβίλι. Η διοίκηση κατάθεσε προτάσεις ανανέωσης στους προαναφερθέντες ποδοσφαιριστές, όμως προκύπτει οικονομική διαφορά μαζί τους. Το θέμα έχει καθυστερήσει πολύ και φαίνεται ότι θα αποτελέσουν παρελθόν.

Στον Εθνικό, βλέπετε, θέλουν μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας να συμπληρώσουν το ρόστερ και για αυτό κινούνται σε γοργούς ρυθμούς. Σε καμία περίπτωση δεν θέλουν να πάθουν τα περσινά, όταν η προετοιμασία ξεκίνησε με πολλές εκκρεμότητες και στο τέλος η ομάδα σώθηκε την τελευταία αγωνιστική. Ήδη ο Ντανίλο Ντόντσιτς υπέδειξε στη διοίκηση συγκεκριμένους ποδοσφαιριστές που θέλει.

Η διοίκηση είναι σε επαφή μαζί τους και αναμένονται εξελίξεις. Ο Ντόντσιτς κινείται για την απόκτηση αμυντικών, μέσων και επιθετικών. Έγινε πρόταση σε Γεωργιανό επιθετικό που έπαιζε στη Ρωσία, ενώ στο τραπέζι υπάρχει και το όνομα του Αργεντινού πλάγιου επιθετικού Ντι Στέφανο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ