aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΠρος παραμονή ο Ιβανάουσκας

Προς παραμονή ο Ιβανάουσκας

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Θετικός για να παραμείνει στον Εθνικό και στη νέα σεζόν παρουσιάζεται ο Βάλντας Ιβανάουσκας. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει, ο Λιθουανός προπονητής είναι ευχαριστημένος από τις συνθήκες που βρήκε στο Δασάκι και είναι θετικός στο να παραμείνει και τη νέα χρονιά στην ομάδα της Άχνας. Αν και ακόμη είναι νωρίς, οι ενδείξεις κρατάνε τον Ιβανάουσκας στον πάγκο του Εθνικού και στη νέα περίοδο.

Από πλευράς διοίκησης υπάρχει ικανοποίηση για τη δουλειά του Λιθουανού τεχνικού, την οποία εισπράττει και ο ίδιος. Βέβαια, ακόμη δεν έχει επισημοποιηθεί οτιδήποτε, οπότε και δεν αποκλείεται οτιδήποτε. Σύντομα αναμένεται να γίνει στον Ιβανάουσκας πρόταση για ανανέωση του συμβολαίου του.

Θυμίζουμε ότι ο Εθνικός ξεκίνησε φέτος τη σεζόν με τον Σέρβο τεχνικό Ντανίλο Ντόντσιτς, τον οποίο ακολούθως διαδέχθηκε ο Βάλντας Ιβανάουσκας. Η ομάδα της Άχνας δεν μπόρεσε να υλοποιήσει τον στόχο της εξάδας, όμως έμεινε από νωρίς μακριά από περιπέτειες και γι’ αυτό κρίθηκε πετυχημένο το έργο του Βάλντας Ιβανάουσκας.

Ο Εθνικός έχει αρκετές αγωνιστικές να γευτεί τη χαρά της νίκης. Ακολουθεί το παιχνίδι της Κυριακής με την Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ και θέλει τη νίκη για πολλούς λόγους. Βάσει δεδομένων, κίνδυνος για τον Εθνικό δεν υπάρχει καθώς βρίσκεται στο συν 10 από τη 12η Δόξα. Σε ενδεχόμενη νίκη του επί της Καρμιώτισσας θα ισχυροποιήσει τη θέση του στο δεύτερο γκρουπ και θα κάνει άλλο ένα βήμα προς τη μαθηματική εξασφάλιση. Σε αντίθετη περίπτωση ίσως μπλεχτεί σε περιπέτειες.

Στον αγώνα με την Καρμιώτισσα θα επανέλθει ο Ενέσκου, ο οποίος θα πάρει φανέλα βασικού. Οι Κατσιαράβα και Αράμπαλ, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν στα τελευταία δύο παιχνίδια, θα κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αποστολή της ομάδας τους για το ΓΣΖ.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ