aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΟ Εθνικός στις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης!

Ο Εθνικός στις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης!

Με απλά λόγια τι κάνουν οι ομάδες στους τελευταίους αγώνες τους. Στην Κύπρο, πρέπει να είμαστε περήφανοι διότι έχουμε μία από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες της Ευρώπης και αυτή δεν είναι άλλη από τον Εθνικό Άχνας!

Στους τελευταίους έξι αγώνες της, η ομάδα του Κίκη Φιλίππου και του Ανδρέα Παντελή μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες! Εξίσου καλό σερί είχε κι ο πρωταθλητής ΑΠΟΕΛ, αλλά το χάλασε με την ήττα του από τον Απόλλωνα.

Η δευτεραθλήτρια ΑΕΚ δεν άντεξε την πίεση και μετρά τρεις νίκες, δύο ήττες και μία ισοπαλία, ενώ η 3η στη βαθμολογία Ομόνοια, έχει τέσσερις νίκες, αλλά και δύο ήττες! Εντός των τειχών, μοναδικός αήττητος στα τελευταία έξι παιχνίδια είναι ο Εθνικός Άχνας.

Ολόκληρη Γιουβέντους που μετρούσε 10 σερί νίκες κι έχασε προχθές από τη Βερόνα! Κι η Μπαρσελόνα που θέλει μία νίκη ακόμη για να αναδειχθεί πρωταθλήτρια στην Ισπανία μετράει τέσσερις νίκες και τρεις ήττες στους τελευταίους αγώνες της.

Ακόμη κι η Παρί στη Γαλλία που έχει κατακτήσει το πρωτάθλημα από τα… Χριστούγεννα και μετράει ήττα στους τελευταίους έξι αγώνες της. Για να αντιληφθείτε πόσο… φορμαρισμένος είναι ο Εθνικός Άχνας, «τρέχει» το ίδιο σερί (τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες στους τελευταίους έξι αγώνες) με την πρωταθλήτρια Αγγλίας, τη Λέστερ!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ