Ο Μπογκαντίνοφ και η πολλή δουλειά

Ο Εθνικός Άχνας δέχθηκε 56 τέρματα μέχρι στιγμής και διατηρεί την τρίτη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, πίσω από τη Νέα Σαλαμίνα (70) και την Πάφος FC (57)…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Μάρτιν Μπογκαντίνοφ και οι αμυντικοί του Εθνικού θα έχουν πολλή δουλειά στον «τελικό» με την Πάφος FC, αλλά θα προσπαθήσουν να κρατήσουν το μηδέν παθητικό για να βοηθήσουν τον Εθνικό να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Οι μπλε δέχτηκαν 56 τέρματα μέχρι στιγμής και διατηρούν την τρίτη χειρότερη άμυνα από τις ομάδες που συμμετέχουν στα πλέι οφ, πίσω από τη Νέα Σαλαμίνα (70) και την προσεχή του αντίπαλο (57). Ευθύνη γι’ αυτό βεβαίως δεν έχει μόνο ο Σκοπιανός τερματοφύλακας, καθώς η ευθύνη για την ανασταλτική λειτουργία μίας ομάδας είναι πάντοτε συνολική.

Ωστόσο, στο μεγάλο παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής στο Παφιακό, θα γίνει προσπάθεια για να λειτουργήσει στην εντέλεια η αμυντική γραμμή, αφού το μηδέν παθητικό εξασφαλίζει την παραμονή του Εθνικού. Όπως είναι γνωστό, η ισοπαλία τον βολεύει, αφού υπερέχει κατά δύο βαθμούς της Πάφου.

Φυσικά, αυτό δεν σημαίνει ότι ο Ντανίλο Ντόντσιτς και οι συνεργάτες του δεν επικεντρώνονται και στο επιθετικό κομμάτι, καθώς δεν σκοπεύουν να παραταχθούν στο γήπεδο με αμυντικό πλάνο.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ