Μόνο δύο παίκτες έχουν συμβόλαιο

Οι μόνοι ποδοσφαιριστές του Εθνικού που έχουν συμβόλαιο για την επόμενη σεζόν είναι οι Μπρούνο Αράμπαλ και Μάριος Πουτζιουρής. Ο πρώτος ήταν βασικός και βοήθησε σημαντικά την ομάδα της Άχνας να παραμείνει στην Α’ Κατηγορία.

Είναι φυσικό λοιπόν να συγκαταλέγεται στους ποδοσφαιριστές τους οποίους θέλει να διατηρήσει ο Ντόντσιτς στο έμψυχο δυναμικό. Τα ίδια ισχύουν και για τον Κύπριο μέσο, ο οποίος καθιερώθηκε στην πρώτη σεζόν του στους μπλε.

Οι άλλοι ποδοσφαιριστές που βρίσκονταν στο ρόστερ της λήξασας αγωνιστικής περιόδου δεν έχουν συμβόλαιο και σύντομα θα ξεκαθαρίσει ποιοι θα κληθούν για ανανέωση συνεργασίας και ποιοι όχι.

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς αρχισε να δουλεύει για τον μετεγγραφικό σχεδιασμό. Ωστόσο, δεν βιάζεται πάντως να επιλέξει ποδοσφαιριστές για απόκτηση, καθώς πρέπει πρωτίστως να ξεκαθαρίσει ποιοι ποδοσφαιριστές θα παραμείνουν στο Δασάκι. Μέχρι τώρα αποχώρησαν από την ομάδα οι Μάριος Ηλία, Χάρης Κυριάκου, Κάρλες Κότο και Ντε Αραούζο, ενώ θα αποτελέσουν παρελθόν και οι Μπαραμπάντζε και Ντε Πάουλα.

ΠΗΓΗΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ