Μικραίνει η λίστα των υπό δοκιμή

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο 24χρονος Λετονός μέσος Έντγκαρ Γερμολάγεφ, ο οποίος ενσωματώθηκε πρόσφατα στην αποστολή του Εθνικού ως υπό δοκιμή, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας, αντιμετωπίζει πρόβλημα στους κοιλιακούς και βάσει ενδείξεων δύσκολα θα πάρει ευκαιρίες για να αποδείξει στον προπονητή της ομάδα αν αξίζει να αποκτηθεί.

Ο Ντανίλο Ντόντσιτς παρουσιάζεται προβληματισμένος και θα διαφανεί τις επόμενες ημέρες κατά πόσο θα περιμένει τον Γερμολάγεφ να ξεπεράσει τον τραυματισμό του για να τον τσεκάρει. Σε αντίθεση με τον Γερμολάγεφ, ο άλλος Λετονός, ο Νικίτα Μπέρενφελντς, συνεχίζει να περνά υπό το μικροσκόπιο του τεχνικού της ομάδας της Άχνας.

Μετά την αποχώρηση του Ιάκομπ και του Γκόικοβιτς, οι οποίοι δεν ικανοποίησαν τον Ντόντσιτς και αποτέλεσαν παρελθόν, οι κυανόλευκοι θέλουν έναν στόπερ για να καλύψει το κενό στην άμυνα. Ο Σέρβος τεχνικός δίνει προτεραιότητα στην απόκτηση στόπερ ενώ ψάχνει και για πλάγιο επιθετικό.

Στο Μπάνσκο συνολικά πέντε ποδοσφαιριστές περνούν υπό το μικροσκόπιο του Ντόντσιτς, ο οποίος σύντομα θα αποφασίσει για την τύχη τους. Πρόκειται για τους Λετονούς Νικίτα Μπέρενφελτς και Ένγτκαρ Γερμολάγεφ, τους Ρώσους Ντόβπνια και Κιπιάνι, καθώς και τον κεντρικό αμυντικό Νταβόρ Ρόκατς. Να σημειωθεί πως ο Ρώσος πλάγιος επιθετικός Κιπιάνι είναι τραυματίας και απέχει των προπονήσεων.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ