Λένε πως «άλλο φιλικά και άλλο πρωτάθλημα»

Μπορεί ο Εθνικός στα πρόσφατα φιλικά που έδωσε να ηττήθηκε από τον Ερμή (0-3) και να εξήλθε ισόπαλος με τον Οθέλλο (0-0), αλλά δεν υπάρχει ανησυχία. Ο Ντανίλο Ντόντσιτς έκανε πολλές δοκιμές και αισιοδοξεί ότι στη συνέχεια η ομάδα θα ανακάμψει και θα βρει τον δρόμο της.

Το μήνυμα που βγαίνει από το Δασάκι είναι το ακόλουθο: «Άλλο φιλικά και άλλο πρωτάθλημα». Λένε πως πρόκειται για μία νέα ομάδα που θέλει τον χρόνο της και ελπίζουν ότι στον αγώνα με την ΑΕΛ θα έχει μια πολύ καλύτερη αγωνιστική εικόνα σε σχέση με το ξεκίνημα και θα πάρει το θετικό αποτέλεσμα μέσα στο Τσίρειο.

Στο φιλικό με τον Οθέλλο ο Ντόντσιτς πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές σε σχέση με το φιλικό με τον Ερμή, δοκιμάζοντας τον σχηματισμό 3-5-2. Έδωσε σε δεύτερο συνεχόμενο φιλικό φανέλα βασικού στον Γεωργιανό στόπερ Γκριγκαλάβα που μαζί με τους δύο Βούλγαρους Στόιτσιεφ και Κρατσιούνοφ αποτέλεσαν την αμυντική τριάδα.

Η πεντάδα στη μεσαία γραμμή αποτελείτο από τους Φιλίποφ, Σικάρσκι, Αράμπαλ, Πινσέλι, Ενέσκου. Το επιθετικό δίδυμο αποτελείτο από τον Αργεντινό Ζελάγια και τον Ρουμάνο Γκαβρίλα. Ο Ζελάγια πραγματοποίησε το ανεπίσημο ντεμπούτο του και η πρώτη του παρουσία κρίνεται θετική παρά το ότι δεν είδε δίκτυα.

Ο Αργεντινός επιθετικός που αποτελεί το τελευταίο απόκτημα του Εθνικού έπαιξε στην κορυφή της επίθεσης για 75 λεπτά. Απουσίαζαν οι Γκριγκαλάβα, Αρέστη που έχουν διεθνείς υποχρεώσεις και ο Ιλουρίντζε για προληπτικούς λόγους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ