Κλείνει τις «τρύπες» στην αμυντική γραμμή

Προτάθηκαν αρκετοί στόπερ, τους οποίους ο Ντόντσιτς περνά από κόσκινο. Ίσως αποκτηθούν ακόμη και τρεις κεντρικοί αμυντικοί αφού αποτέλεσαν παρελθόν οι Ατάντα, Μιράντα και Ιάκομπ...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο προπονητής του Εθνικού, Ντανίλο Ντόντσιτς, επέστρεψε χθες στην Κύπρο και από σήμερα ο προγραμματισμός μπαίνει στην τελική ευθεία.

Η επιστροφή του Σέρβου τεχνικού αναμένεται ότι θα σηματοδοτήσει και περαιτέρω εξελίξεις αναφορικά με την ενίσχυση της ομάδας της Άχνας. Ο Ντόντιτς ρίχνει το βάρος στην απόκτηση κεντρικών αμυντικών για να κλείσει τα κενά στην άμυνα.

Προτάθηκαν αρκετοί στόπερ, τους οποίους ο Ντόντσιτς περνά από κόσκινο. Ίσως αποκτηθούν ακόμη και τρεις κεντρικοί αμυντικοί αφού αποτέλεσαν παρελθόν οι Ατάντα, Μιράντα και Ιάκομπ.

Τα τελευταία αποκτήματα είναι οι Κατσιαράβα και Ιλουρίντζε. Ο Ντόντσιτς πήρε καλές πληροφορίες για τους δύο Γεωργιανούς και εκτιμά ότι θα κάνουν τη διαφορά στη μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του. Αποκτήθηκαν επίσης οι Βραζιλιάνοι Φράνκα (αριστερός μπακ) και Τζέφερσον (πλάγιος επιθετικός) και οι Κύπριοι Μουλαζίμης, Αρέστη και Κυπριανού.

Στη Βουλγαρία θα τεθούν οι βάσεις

Ο Εθνικός θα αρχίσει την προετοιμασία του στις 4 Ιουλίου. Το πρώτο στάδιο της εκγύμνασης των παικτών θα γίνει στην Κύπρο και το δεύτερο, κατά το οποίο θα τεθούν οι βάσεις για τη νέα σεζόν, στο εξωτερικό. Το βασικό στάδιο της προετοιμασίας θα πραγματοποιηθεί συγκεκριμένα στη Βουλγαρία από τις 18 μέχρι τις 28 Ιουλίου. Φιλικά θα διεξαχθούν στην Κύπρο και στη Βουλγαρία, ώστε η ομάδα του Ντανίλο Ντόντσιτς να παρουσιαστεί στον μέγιστο βαθμό ετοιμότητας με την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεών της.