aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣΚαλός ο βαθμός, κέρδος ο Πρότσιεκ

Καλός ο βαθμός, κέρδος ο Πρότσιεκ

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας υπάρχει ικανοποίηση από τον βαθμό στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Δόξα, όχι όμως και από την εμφάνιση της ομάδας. Ο νέος προπονητής, ο Λιθουανός Βάλντας Ιβανάουσκας, δεν κατάφερε να συνδυάσει το ντεμπούτο του με νίκη, αλλά και η ισοπαλία τον αφήνει ικανοποιημένο με βάση και την εμφάνιση της ομάδας του στο Μακάρειο.

Φυσικά, όπως εξελίχθηκε το προχθεσινό παιχνίδι, θα μπορούσε ο Εθνικός Άχνας να έφευγε και με το διπλό, αφού στην τελευταία φάση ο Ρώσος Κιπιάνι απώλεσε μεγάλη διπλή ευκαιρία για να σκοράρει.

Μεγάλο κέρδος για τους μπλε από το παιχνίδι στο Μακάρειο ήταν ο Πολωνός τερματοφύλακας Πάτρικ Πρότσιεκ, ο οποίος είχε πολύ καλή απόδοση στο ντεμπούτο του και ήταν ο κορυφαίος του αγώνα κρατώντας το μηδέν παθητικό για τον Εθνικό Άχνας.

Ο νεαρός κίπερ αντικατέστησε επάξια τον τιμωρημένο Μπογκαντίνοφ και έστειλε το μήνυμα ότι η ομάδα μπορεί να στηριχθεί πάνω του. Πάντως θα υπερασπιστεί σίγουρα την εστία της ομάδας του και στον αγώνα με τον ΑΠΟΕΛ, αφού ο Σκοπιανός τερματοφύλακας εξακολουθεί να εκτίει τιμωρία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ