Οι Ζελάγια, Κατσιαράβα και το μέλλον τους

Τον Ιανουάριο ακούστηκαν πολλά περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων, αλλά και οι δύο έμειναν τελικά στον Εθνικό...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Εμίλιο Ζελάγια και ο Νίκα Κατσιαράβα είναι αναμφίβολα δύο ποδοσφαιριστές που το όνομά τους θα συζητηθεί το καλοκαίρι. Και οι δύο τους κάνουν τη διαφορά φέτος στον Εθνικό και τα ονόματά τους ήδη «παίζουν» για ομάδες στην Κύπρο και το εξωτερικό.

Τον Ιανουάριο ακούστηκαν πολλά περί ενδιαφέροντος άλλων ομάδων, αλλά και οι δύο έμειναν τελικά στον Εθνικό. Ο Ζελάγια μετρά 13 γκολ και ο Κατσιαράβα 12. Ο Εθνικός, αν και φαντάζει δύσκολο να τους κρατήσει και για τη νέα σεζόν, θεωρείται δεδομένο ότι θα καταβληθεί προσπάθεια για να μείνουν στο Δασάκι.

«Ο Κατσιαράβα θα ανήκει στον Εθνικό και τη νέα χρονιά», είπε πρόσφατα με έμφαση ο Κίκης Φιλίππου. Μάλιστα, ο πρόεδρος του Εθνικού ξεκαθάρισε και τα όσα λέγονται σχετικά με το ότι ο Κατσιαράβα πληρώνεται από τον μάνατζερ που τον έφερε στην ομάδα της Άχνας. Τόνισε πως ο Γεωργιανός επιθετικός πληρώνεται κανονικά από τον Εθνικό, όπως και όλοι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

Ο Εθνικός θέλει νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας στο αυριανό παιχνίδι στο Δασάκι για ξεπεράσει την αντίπαλό του στη βαθμολογία. Ο Εθνικός είναι στους 29 βαθμούς και η Σαλαμίνα στους 30. Εκτός του πλάνου του Ιβανάουσκας για τον αυριανό αγώνα είναι ο τιμωρημένος Ντόβπνια, ενώ αποτελεί ερωτηματικό ο Κατσιαράβα λόγω ενοχλήσεων.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ