«Η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα»

Ο πρόεδρος του Εθνικού, Κίκης Φιλίππου, σημειώνει πως «αυτά τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα»...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στον Εθνικό Άχνας εκφράζουν έντονα παράπονα για τη διαιτησία στον αγώνα με την Καρμιώτισσα. Ο πρόεδρος της ομάδας, Κίκης Φιλίππου, είναι έξαλλος και θεωρεί ότι η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα στο παιχνίδι με τον σύλλογο της Λεμεσού:

«Υπάρχουν κανονισμοί και δεν μπορούμε να λέμε πολλά πράγματα γιατί εκτός από το ότι μας αδίκησαν, υπάρχει και κίνδυνος να τιμωρηθούμε. Με το παραμικρό τιμωρούμαστε. Σ’ ένα παιχνίδι που πετύχαμε δύο γκολ και ο αντίπαλος ένα, τέλειωσε 1-1. Την αδικία ποιος θα την τιμωρήσει και την ομάδα που επηρεάστηκε ποιος θα την αποζημιώσει; Ήταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι και δυστυχώς η διαιτησία έκρινε το αποτέλεσμα. Είμαι πολύ απογοητευμένος. Για μας ευθύνη δεν φέρει μόνο ο βοηθός, αλλά και ο διαιτητής αφού ήταν κοντά στη φάση. Ήταν πεντακάθαρο το γκολ που πετύχαμε αφού η μπάλα πέρασε τη γραμμή και δυστυχώς ακυρώθηκε. Είναι από τις φάσεις που δεν θέλεις ούτε κάμερα για να δεις ότι η μπάλα πέρασε τη γραμμή».

Ερωτηθείς ο κ. Φιλίππου εάν θα προχωρήσει σε καταγγελία της διαιτησίας, απάντησε: «Τι θα κερδίσω εάν καταγγείλω τη διαιτησία. Οι βαθμοί χάθηκαν. Κατήγγειλα δύο φέτος. Δεν υπήρξε καμία αλλαγή. Αντίθετα τα λάθη συνεχίζονται εις βάρος της ομάδας και μας προκαλεί μεγάλη απογοήτευση. Αυτά τα λάθη δεν είναι ανθρώπινα». Οσον αφορά στη συνέχεια, ο πρόεδρος δήλωσε: «Δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα ακόμη στο β΄ γκρουπ. Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί στη συνέχεια».

Για το παιχνίδι με τη Σαλαμίνα ο κ. Φιλίππου ανέφερε: «Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, απέναντι σε μία αρκετά καλή ομάδα όπως είναι η Σαλαμίνα. Θέλουμε βαθμούς και θα διεκδικήσουμε τη νίκη». Σε ό,τι αφορά τον προπονητή Βάλντας Ιβανάουσκας και το εάν θα συνεχίσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν ο πρόεδρος δήλωσε: «Εχει βοηθήσει την ομάδα. Θα συζητήσουμε μαζί του όταν έρθει η ώρα».

Εν τω μεταξύ η προετοιμασία για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Σαλαμίνα συνεχίζεται. Δεν υπολογίζονται οι Πινσέλι, Ζελάγια, Γκρατσιούνοφ, Αρέστη λόγω καρτών, ενώ μάλλον χάνει κι αυτό το παιχνίδι ο Χατζηβασίλης λόγω τραυματισμού.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ