Πιντσέλι: «Ευγνωμοσύνη στο σωματείο που πίστεψε σε μένα και πάλι»

Ο Εντουάρντο Πιντσέλι σχολίασε μέσω Facebook την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Εθνικό Άχνας και έκανε το δικό του απολογισμό για τα ποδοσφαιρικά του χρόνια στην προσφυγική ομάδα.

Έγραψε ο βραζιλιάνος μέσος του Εθνικού:

«Ευγνωμοσύνη είναι η μόνη λέξη! Πρώτα ευχαριστώ το Θεό για τις ευλογίες του γιατί χωρίς αυτόν τίποτα δεν θα ήταν δυνατό. Όποιος με γνωρίζει καλά, ξέρει ότι δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να τοποθετηθώ αφού είναι χαρά μου να είμαι κομμάτι της οικογένειας του Εθνικού Άχνας».

«Είναι η ίδια οικογένεια που πίστεψε σε εμένα το 2008 για να με αποκτήσει από μια μικρότερη ομάδα (Χαλκάνορα Ιδαλίου), αλλά για μένα είναι επίσης σημαντικό, ότι είναι η ίδια οικογένεια που το 2011 όταν ο γιος μου γεννήθηκε, λίγες μέρες αργότερα έσπασε την κλείδα και χρειάστηκε χειρουργική επέμβαση στο γόνατο. Για εφτά περίπου μήνες έλαβα όλη την υποστήριξη και φροντίδα».

«Έχοντας αυτό το πρόβλημα το συμβόλαιο μου ανανεώθηκε σε μια περίοδο αμφιβολίας και αβεβαιότητας για την οικογένεια ενός άπειρου πατέρα. Με αυτό θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου για άλλη μια φορά το σωματείο που πίστεψε σε μένα και πάλι».

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ