Αναμένει την απάντηση τον αδελφών Γκριγκαλασβίλι

Από τον Εθνικό μέχρι τώρα προέκυψαν πολλές αποχωρήσεις και αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η ομάδα θα κτιστεί σχεδόν από την αρχή…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Τα αδέλφια Σιότα και Ελγκούγια Γκριγκαλασβίλι παρουσίασαν βελτιωμένη εικόνα στην προσπάθεια που έκανε ο Εθνικός Άχνας για να πετύχει τον στόχο της παραμονής του στην Α’ Κατηγορία, εκεί που όλα έμοιαζαν χαμένα, έβαλαν κι αυτοί το λιθαράκι τους και η διοίκηση τους πρότεινε ανανέωση συμβολαίου μετά από εισήγηση του προπονητή Ντανίλο Ντόντσιτς.

Αμφότεροι αναμένεται να δώσουν την απάντησή τους εντός των ημερών. Υπενθυμίζουμε πως ο Σότα που αγωνίστηκε σε Ανόρθωση, Ομόνοια και Νέα Σαλαμίνα, αποκτήθηκε πέρσι το καλοκαίρι, ενώ ο Ελγκούγια ο οποίος έπαιξε σε Οθέλλο και Πάφο, είναι απόκτημα Ιανουαρίου.

Από τον Εθνικό μέχρι τώρα προέκυψαν πολλές αποχωρήσεις και αυτό δείχνει ξεκάθαρα ότι η ομάδα θα κτιστεί σχεδόν από την αρχή για να μην βρεθεί ξανά στον κίνδυνο που βρέθηκε φέτος που γλύτωσε τον υποβιβασμό την τελευταία αγωνιστική.

Συγκεκριμένα αποχώρησαν από την ομάδα οι Κορίν Μπρουκς, Ρεβάζ Μπαραμπάντζε, Γκιλέρμε Ντε Πάουλα, Έβερτον Μπεσέρα, Σάμουελ ντε Αραούζο, ενώ οι Μάριος Ηλία, Κάρλες Κότο και Χάρης Κυριάκου θα συνεχίσουν αλλού την καριέρα τους (οι δύο Κύπριοι στην ΑΕΛ και ο Καταλανός στη Δόξα). Ο τερματοφύλακας Ζάνος Μυτίδης είναι πανέτοιμος και θα αποτελέσει τον δεύτερο τερματοφύλακα της ομάδας για την νέα χρονιά αφού αποχώρησε ο Μπρουκς.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ