aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΔύο σημαντικά ματς για… ορεκτικό, Σάββατο το «κυρίως πιάτο» (αλλαγές έδρας)

Δύο σημαντικά ματς για… ορεκτικό, Σάββατο το «κυρίως πιάτο» (αλλαγές έδρας)

Με δύο αναμετρήσεις ανοίγει σήμερα Παρασκευή (21/9) η αυλαία της δεύτερης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας. Απευθείας από τη Cytavision ο αγώνας που θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Νάπας μεταξύ της τοπικής ομάδας με τον ΑΣΙΛ Λύσης.

Οι δύο ομάδες προέρχονται από ήττα στην πρεμιέρα. Η Αγία Νάπα έχασε στην Αθηαίνου από τον Οθέλλο με 1-0 και ο ΑΣΙΛ στην έδρα του με 2-0 από την ΠΑΕΕΚ. Στο περσινό μεταξύ τους παιχνίδι στην Αγία Νάπα νίκησε η τοπική ομάδα με 3-0. Την ίδια ώρα (19:00) στο Δασάκι ο Εθνικός Άχνας θα φιλοξενήσει την Ομόνοια Αραδίππου. Στην πρεμιέρα ο Εθνικός έφερε ισοπαλία 1-1 με το Διγενή Ορόκλινης και η Ομόνοια νίκησε με 1-0 την ΑΕΖ Ζακακίου.

Επίσης, ανακοινώθηκε ότι ο Διγενής Ορόκλινης από το Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2018 μέχρι και το τέλος του Πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας περιόδου 2018-19, θα δίνει τους εντός έδρας αγώνες του στο Δημοτικό Στάδιο Αγίας Παρασκευής Λειβαδιών, αντί στο Στάδιο του Εθνικού Άχνας. Σημειώνεται ότι η αλλαγή έδρας προέκυψε μετά την ενημέρωση για μη αστυνόμευση των αγώνων του Διγενή Ορόκλινης από την Αστυνομία Βάσεων Δικέλειας.

Ανακοινώνεται ότι στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας τηλεοπτικά θα μεταδοθεί από τη Cytavision ο αγώνας του ΘΟΪ Λακατάμιας με τον Ακρίτα Χλώρακας. Το παιχνίδι θα διεξαχθεί στη Λακατάμια την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου και θα αρχίσει στις 19:00. Αρχικά είχε ανακοινωθεί πως θα μεταδοθεί ζωντανά ο αγώνας του Άρη με τον Ονήσιλλο Σωτήρας και η αλλαγή προέκυψε μετά τη μετάθεση του αγώνα τους για το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2018

Αγία Νάπα – ΑΣΙΛ Λύσης 19:00

Εθνικός Άχνας – Ομόνοια Αραδίππου 19:00

Σάββατο, 22 Σεπτεμβρίου 2018

Διγενής Ορόκλινης – ΕΝ ΘΟΪ Λακατάμιας 16:00

Ακρίτας Χλώρακας – Καρμιώτισσα Πάνω Πολεμιδιών 16:00

ΠΑΕΕΚ Κερύνειας – Ολυμπιακός Λευκωσίας 16:00

Ονήσιλος Σωτήρας – Οθέλλος Αθηαίνου 16:00

ΜΕΑΠ Πέρα Χωριού – Άρης 16:00

ΑΕΖ – Αναγέννηση Δερύνειας 16:00

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ