aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Κυπριακό Πρωτάθλημα ΠοδοσφαίρουΒ' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΣΙΛ: Στις 11 Ιουλίου τελικά η Γενική Συνέλευση

ΑΣΙΛ: Στις 11 Ιουλίου τελικά η Γενική Συνέλευση

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση του ΑΣΙΛ αναφέρει ότι έχει αναβληθεί η προγραμματισμένη για την 5η Ιουλίου Γενική Συνέλευση.

Αναλυτικά:

“Σε προηγούμενη ανακοίνωση μας που ακολούθησε την Γενική Συνέλευση της 15ης Ιουνίου 2016 είχαμε καθορίσει ως ημερομηνία της νέας Γεν. Συνέλευσης την Τρίτη 5/7/2016.
Λόγω απουσίας ενδιαφέροντως για συμμετοχή στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αλλά και λόγω απουσίας ατόμων στο εξωτερικό η Συνέλευση αναβάλλεται για την Δευτέρα 11/7/2016 η ώρα 8μμ στο Οίκημα του Σωματείου στην Λάρνακα.

Μοναδικό θέμα της Συνέλευσης είναι η ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου. Κάνουμε έκκληση για όσο το δυνατό πιο πλατιά συμμετοχή και ταυτόχρονα καλούμε νέους ανθρώπους να αναμιχθούν στα Διοικητικά. Ειδικά τώρα που η εξόφληση χρεών σε Τράπεζες έχει μειώσει τα βάρη και τις δυσκολίες ΠΡΕΠΕΙ άτομα με θέληση για επιτυχίες, να έρθουν κοντά έτσι ώστε να διασφαλήσουμε ότι ο ΑΣΙΛ θα συνεχίσει να υπάρχει”.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ