ΑΣΙΛ: Έκανε δικό του και τον Κούρτη!

Αξιόλογη προσθήκη για την προσφυγική ομάδα...

Μία αξιόλογη μετεγγραφή ποδοσφαιριστή πραγματοποίησε ο ΑΣΙΛ Λύσης, ο οποίος έκανε δικό του τον Χριστόφορο Κούρτη γνωστό ως ανερχόμενο ταλέντο από την Ακαδημία της ΑΕΚ.

«Σε μια πολύ σημαντική μεταγραφή προχώρησε σήμερα η ομάδα μας που απέκτησε, με ελευθέρα, τον νεαρό άσσο της ΑΕΚ Λάρνακας, Χριστόφορο Κούρτη (05/11/1996). Ο ποδοσφαιριστής προέρχεται από τις Ακαδημίες της ΑΕΚ ενώ είχε συνολικά και 10 συμμετοχές με την ανδρική ομάδα. Το Δ.Σ. του ΑΣΙΛ καλωσορίζει τον Χριστόφορο και του εύχεται κάθε επιτυχία με τα κιτρινόμαυρα!», αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΑΣΙΛ.

Ακολουθεί το μήνυμα του Κούρτη στο Facebook: «Ένα μεγάλο κεφάλαιο στην ζωή μου έκλεισε. Με την ευκαιρία της αποχώρησής μου από την ΑΕΚ θα ήθελα να ευχαριστήσω και δημόσια το σωματείο, από τις ακαδημίες του οποίου ξεκίνησα από μικρή ηλικία. Η βοήθεια των ανθρώπων της ΑΕΚ ήταν συνεχής και συνέβαλε τα μέγιστα στο να αγαπώ αλλά και να σέβομαι το άθλημα. Από την άλλη με την ένταξή μου στο σωματείο του ΑΣΙΛ Λύσης ένα άλλο σημαντικό κεφάλαιο ανοίγει. Θα ήθελα να ευχαριστήσω το ΑΣΙΛ για την ευκαιρία που μου δίνει και υπόσχομαι να τους το ανταποδώσω εκεί που μετρά… στο γήπεδο!».

kourtis

ΜΕΣΩGoal.com.cy team
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ