ΑΣΙΛ: Αποπληρώθηκε το χρέος

Στην χθεσινή Γενική Συνέλευση του ΑΣΙΛ Λύσης ανακοινώθηκε ότι έγινε κατορθωτή η αποπληρωμή του τραπεζικού χρέους της ομάδας, με την συνεισφορά μελών και φίλων του σωματείου και με την συνδρομή του Γιώργου Πυρίσιη.

Επίσης ανακοινώθηκε ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Λούκας Γρηγοράς, δεν θα διεκδικήσει την επανεκλογή του στην επόμενη Γενική Συνέλευση, στις 5 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Έγινε την Τετάρτη το βράδυ η ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου μας στο Οίκημα μας στην Λάρνακα. Δυστυχώς και παρά τις εκκλήσεις μας, η προσέλευση δεν ήταν ικανοποιητική προκαλώντας όπως ήταν φυσικό προβληματισμό.

Ο Πρόεδρος του Σωματείου προχώρησε σε απολογισμό της παρελθούσης περιόδου και ενημέρωσε τα μέλη για όλα τα θέματα που αφορούν το Σωματείο και ιδιαίτερα το Οικονομικό. Έμφαση δόθηκε στην τιτάνια προσπάθεια για εξόφληση των χρεών προς Τράπεζες. Η Συνέλευση ενημερώθηκε ότι με την καταβολή σημαντικών ποσών από τους πρωτοφειλέτες και εγγυητές, με την συνεισφορά μελών και φίλων του Σωματείου αλλά στο τέλος και με την συνδρομή του γνήσιου Ασιλιώτη, Γιώργου Πυρίσιη, γίνεται κατορθωτή η αποπληρωμή του χρέους. Έτσι φεύγει ένα σημαντικότατο βάρος από τους ώμους κάποιων δικών μας ανθρώπων αλλά και από το Σωματείο.

Στην συνέχεια, κάνοντας πράξη την εξαγγελία του, ο πρόεδρος κ. Λούκας Γρηγοράς επιβεβαίωσε ότι δεν θα παραμείνει στην προεδρία του Σωματείου, θα συνεχίσει όμως ως απλό μέλος να βοηθά με όλους τους δυνατούς τρόπους τον ΑΣΙΛ.

Επειδή δεν έγινε κατορθωτή η εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου, η Γενική Συνέλευση αποφάσισε όπως δοθεί χρόνος για επαφές και καθορίστηκε νέα Γενική Συνέλευση για την Τρίτη 5/7/2016 η ώρα 8μμ και πάλι στο Οίκημα του Σωματείου.

Η Γενική Συνέλευση έκλεισε εκφράζοντας τις θερμές ευχαριστίες όλων προς τον κ. Γιώργο Πυρίσιη για την συνεχή και ποικιλότροπη στήριξη του στον ΑΣΙΛ. Χωρίς υπερβολή είναι ο κύριος λόγος που το Σωματείο συνεχίζει ως ζώσα οντότητα. Η παρουσία του Γιώργου που διασφαλίζει την οικονομική πλευρά και η εξόφληση των δυσβάσταχτων χρεών, θεωρούμε ότι καθιστούν τον ΑΣΙΛ ως ελκυστικό χώρο για νέους Λυσιώτες (και μη) που θέλουν να ενασχοληθούν με τον Αθλητισμό αλλά και τον αγώνα για τα κατεχόμενα μας που ο ΑΣΙΛ θεωρούμε ότι πρεσβεύει. Αν λοιπόν εμπλακούν νέα άτομα, συνεπικουρούμενοι από τα έμπειρα στελέχη, όχι μόνο θα υπάρξει συνέχεια αλλά ο ΑΣΙΛ ενισχυμένος θα βαδίσει δυναμικά προς το μέλλον!».

asil2

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ