Τώρα, παραμονή και μαθηματικά

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα ψάξουν τη νίκη (και) επί του Εθνικού, που ενδέχεται να σφραγίσει την παρουσία της ομάδας στην Α’ Κατηγορία…


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Άρη μετά το σπουδαίο εκτός έδρας διπλό με τη Δόξα, θα στοχεύσουν σε όσο το δυνατό περισσότερους βαθμούς από τους 9 διαθέσιμους μέχρι το τέλος της σεζόν.

Ο Νικόλας Μαρτίδης τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως θα πρέπει να συνεχίσουν στον ίδιο ρυθμό και σοβαρότητα για να σφραγίσουν και μαθηματικά την παραμονή τους, πολύ πιθανό με νίκη στο αυριανό ματς με τον Εθνικό. Είναι και για τους ποδοσφαιριστές κάτι σαν τελικές εξετάσεις οι αγωνιστικές υποχρεώσεις σε αυτό το στάδιο του πρωταθλήματος.

Μέσα από τα παιχνίδια των τελευταίων εβδομάδων, αρκετοί Κύπριοι ποδοσφαιριστές ξεδίπλωσαν το ταλέντο τους και κάποιοι ήδη αποτελούν στόχο άλλων ομάδων. Οι Αντωνίου, Παχίπης, Φράγκος, Παναγή και Ευσταθίου ανέβασαν τις μετοχές τους.

Η διοίκηση, αν έχει στα χέρια τις προτάσεις που θα την ικανοποιούν, δεν θα σταθεί εμπόδιο για κανένα. Για την ώρα όμως, το μήνυμα που έχουν λάβει από τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, που είναι δίπλα τους, είναι να συνεχίσουν να δουλεύουν σκληρά και όλα θα γίνουν στην ώρα τους.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ