Θα τρέξει πολλά θέματα

Η ενίσχυση αφορά σε όλες τις θέσεις και στις τρεις γραμμές, ενώ μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Τζιτζικαλάκης, Θεολόγου, Πούλχακ και Ράντου...


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι ποδοσφαιριστές του Άρη θα αρχίσουν τις εργομετρικές εξετάσεις την Τρίτη, ενώ την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η επίσημη πρώτη προπόνηση της ομάδας.

Με την πρόσληψη του νέου προπονητή Θαλή Θεοδωρίδη (φωτό), θα πρέπει να τρέξουν πολλά θέματα, όπως αυτό της ενίσχυσης. Από το περσινό ρόστερ ο Άρης διατήρησε μόνο τους Πρεντέσκου, Μαραγκουδάκη, Ράντι και Μπόνιφεϊς (ξένοι/κοινοτικοί), συνεπώς θα χρειαστεί πολλή δουλειά για να βρεθούν οι κατάλληλοι ποδοσφαιριστές.

Η ενίσχυση αφορά σε όλες τις θέσεις και στις τρεις γραμμές, ενώ μέχρι στιγμής αποκτήθηκαν οι Τζιτζικαλάκης, Θεολόγου, Πούλχακ και Ράντου. Σε ό,τι αφορά στο θέμα της μετακίνησης του Θεοδόση Κύπρου στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, οι επαφές με τους Ρουμάνους συνεχίζονται, αφού υπάρχει μια διαφορά στο οικονομικό.

Οι συζητήσεις θα ενταθούν και πιθανόν εντός του Σαββατοκύριακου θα υπάρξει τελικό αποτέλεσμα. Το θετικό στην όλη υπόθεση, είναι πως ο επιθετικός του Άρη, ικανοποίησε τον Ιοάν Αντόνε, ο οποίος είχε παρακολουθήσει τον Κύπριο επιθετικό και στο διάστημα της παραμονής του στον Απόλλωνα, όταν ο Άρης αγωνιζόταν στην Β’ Κατηγορία.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ