aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΤέλος η σεζόν για τον Σκούρτη

Τέλος η σεζόν για τον Σκούρτη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ενώ αρχικά τα νέα από το στρατόπεδο του Άρη ήταν θετικά αναφορικά με τον τραυματισμό του Βασίλη Σκούρτη, προψές αισθάνθηκε έντονο πόνο. Έτσι, ο επιθετικός του Άρη υποβλήθηκε χθες σε εξετάσεις, που έδειξαν εξάρθρωση κλείδας, και θα χάσει το υπόλοιπο της περιόδου. Ο Νικόλας Μαρτίδης χάνει έναν πολύ καλό επιθετικό, όμως έχει τις λύσεις για να καλύψει την απουσία του.

Το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα είναι κομβικής σημασίας για τον Άρη και η τεχνική ηγεσία έχει περάσει στους ποδοσφαιριστές το μήνυμα πως στα δέκα παιχνίδια που έχουν να δώσουν θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι. Και ο στόχος είναι να μπουν αποφασιστικά στα παιχνίδια των πλέι άουτ για να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς και να κάνουν το πιο σημαντικό βήμα για την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Νικόλας Μαρτίδης θα έχει στη διάθεσή του τον Αουρέλιο και τον Ράντου, οι οποίοι ήταν από τους πλέον ανεβασμένους ποδοσφαιριστές στα τελευταία παιχνίδια. Υπάρχουν δέκα παιχνίδια στα οποία οι πράσινοι θα προσπαθήσουν να παρουσιαστούν στην καλύτερή τους κατάσταση. Βαθμοί θα χαθούν από όλους, όμως το ζητούμενο για την «Ελαφρά Ταξιαρχία» είναι να έχει τις λιγότερες απώλειες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ