Τα «κλειδιά» της βελτίωσης


Το γεγονός ότι ο Άρης μπορούσε για περισσότερους βαθμούς το τελευταίο διάστημα, δεν αναιρεί ότι παρουσίασε βελτίωση. Στην καλυτέρευση των εμφανίσεων της ομάδας της Λεμεσού συνέβαλε το ανέβασμα κάποιων ποδοσφαιριστών. Για παράδειγμα, η μετακίνηση του Ευσταθίου στο κέντρο της άμυνας αποδείχθηκε πολύ ωφέλιμη, ενώ οι ακραίοι μπακ, Ράσμους και Ράντου, συνέβαλαν στην αμυντική θωράκιση και στις εκδηλώσεις επιθέσεων από τα πλάγια.

Ακόμη, η επιστροφή του Σκούρτη στη γραμμή κρούσης βοήθησε τον Άρη να γίνει πιο επιθετικός, ενώ ποδοσφαιριστής-κλειδί για την ενδεκάδα αποδεικνύεται ο Αουρέλιο, ο οποίος βοηθά με την εμπειρία του και τους υπόλοιπους. Τέλος, η άνοδος στην απόδοση του Μάρτινς κατέστησε τον Άρη πιο δυνατό μεσοεπιθετικά. Η απουσία του σε κάποια παιχνίδια στοίχισε στην ομάδα, όμως τώρα με την επιστροφή του θα ενισχύσει την προσπάθειά της.

Από εκεί και πέρα, πολύ σημαντικό θεωρείται για τον Άρη το αυριανό παιχνίδι με τον Εθνικό. Είναι το τελευταίο της α’ φάσης και με άλλους τρεις βαθμούς η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη θα μπει με καλύτερη προοπτική στα πλέι άουτ. Το κλίμα στην ομάδα της Λεμεσού είναι πολύ καλό και όλοι αισιοδοξούν πως θα καταφέρουν να κερδίσουν το παιχνίδι και να αυξήσουν την αισιοδοξία για αποφυγή του υποβιβασμού. Εκτός πλάνων για την αναμέτρηση με τους μπλε βρίσκονται οι τιμωρημένοι Ράντου και Αουρέλιο.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ