aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΣε ένα δίλεπτο όλα γκρεμιστήκαν

Σε ένα δίλεπτο όλα γκρεμιστήκαν

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του Ικάντε στον Καρλίτος, ένα πέναλτι και μια ακόμα επίθεση της Ανόρθωσης μέσα σε ένα δίλεπτο (71’-72’), που μετέτρεψε το 1-0 σε 1-2, ήταν αρκετά για να χαλάσουν τα κέφια του Άρη.

Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη είχε ένα καλό πρώτο ημίχρονο, προηγήθηκε στο σκορ (5’) με τον Αντωνίου και έδειχνε ικανή να πάρει βαθμολογικό όφελος. Δεν άντεξε όμως και μέσα σε δυο λεπτά όλα γκρεμίστηκαν και η «Ελαφρά Ταξιαρχία» γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα.

Είχαν καλή απόδοση οι περισσότεροι ποδοσφαιριστές, έβαλαν δύσκολα στην αντίπαλό τους, όμως δεν άντεξαν και έχασαν μια μοναδική ευκαιρία. Το γκολ του Μηνά Αντωνίου ήταν εξαιρετικό. Ο νεαρός ελίχθηκε ωραία, απέφυγε τον Οικονομίδη και με μακρινό σουτ άφησε άναυδο τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Μέχρι το τέλος του ημιχρόνου, δεν δέχτηκε μεγάλη πίεση ο Άρης, όμως στην επανάληψη όλα στράβωσαν. Δεν υπήρχε αντίδοτο στην καλή απόδοση της Ανόρθωσης.

Οι πράσινοι τα έχουν και με τη διαιτησία, όπως φάνηκε από τις αντιδράσεις των παραγόντων τους στο ημίχρονο (ζήτησαν πέναλτι στο 37’ με τον Μαραγκουδάκη), αλλά και από τις δηλώσεις του Ελλαδίτη προπονητή, ο οποίος ζήτησε «μεγαλύτερο σεβασμό από τη διαιτησία».

Ο Άρης έχασε από μια ομάδα που έχει περισσότερη ποιότητα και γι’ αυτό δεν θα τον πάρει από κάτω η ήττα που δέχθηκε. Οι πράσινοι σήκωσαν κεφάλι και προετοιμάζονται για το κυριακάτικο τους παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα στο «Αμμόχωστος».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ