aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΠροσεκτική μελέτη, προτάσεις και αναμονή για Χρύση

Προσεκτική μελέτη, προτάσεις και αναμονή για Χρύση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ. ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Ο προπονητής του Άρη Χρύσης Μιχαήλ, έχει την κύρια ευθύνη για τους ποδοσφαιριστές που θα στελεχώσουν το έμψυχο δυναμικό της σεζόν 2018-19. Μια περίοδος, την οποία όλοι στις τάξεις της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» χαρακτηρίζουν σημαντική.

Ο Κύπριος προπονητής θέλει να είναι σίγουρος για τις επιλογές του για πολύ ενδιαφέροντες λόγους. Ο πρώτος είναι πως το πρωτάθλημα στη Β’ Κατηγορία θα είναι δύσκολο, ενώ οι πράσινοι δεν θέλουν σε καμιά περίπτωση να μην εξασφαλίσουν τη άνοδό τους, αφήνοντας τη σεζόν να πάει χαμένη.

Ο πρόεδρος του συλλόγου της Λεμεσού Σταύρος Δημοσθένους, παρέδωσε τα κλειδιά της ομάδας στον Κύπριο τεχνικό, γνωρίζοντας τις δυνατότητες και τον ζήλο του για την αποστολή που θα έχει. Παράλληλα όμως θα παίξει μεγάλο ρόλο η προσφορά των ποδοσφαιριστών.

Οι δύο έμπειροι, ο Νουρεντινόσκι και ο Μουλόπουλος θα είναι στις επάλξεις, όπως και ο Μαμμίδης, ο οποίος ξέρει πολύ καλά τα μονοπάτια της Β’ Κατηγορίας. Ο Μιχαήλ περιμένει την απάντηση κάποιων ποδοσφαιριστών, τους οποίους έχει προσεγγίσει. Παραλλήλως, όμως, περιμένει και κάποιους παίκτες, οι οποίοι είναι πιθανό να μείνουν ελεύθεροι από τις ομάδες τους, για να γίνει κίνηση απόκτησής τους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ