Πιο παθιασμένος και αποφασισμένος

Ο Άρης έχει παρουσιάσει βελτίωση σε όλους τους τομείς, όμως με το άλμα που έχει κάνει τελευταία, έχει δείξει πως όλοι στις τάξεις του είναι αποφασισμένοι να πετύχουν την παραμονή...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Θα το παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις το Σάββατο οι ποδοσφαιριστές του Άρη, έχοντας στόχο το διπλό απέναντι στη Δόξα. Ο Νικόλας Μαρτίδης (φωτό) δουλεύει στην τακτική που θα εφαρμόσει το Σάββατο στο Μακάρειο, αλλά παράλληλα προετοιμάζει τους ποδοσφαιριστές του ψυχολογικά για τις δυσκολίες που θα συναντήσουν.

Ο αντίπαλός τους καίγεται για βαθμούς και θα κάνει τα πάντα για να τους κερδίσει. Τέτοια παιχνίδια κρίνονται από τις λεπτομέρειες και ο Κύπριος τεχνικός θέλει να είναι καταλλήλως προετοιμασμένοι οι παίκτες του.

Ο Άρης έχει παρουσιάσει βελτίωση σε όλους τους τομείς, όμως με το άλμα που έχει κάνει τελευταία, έχει δείξει πως όλοι στις τάξεις του είναι αποφασισμένοι να πετύχουν την παραμονή. Πιο πολύ αυτό που χρειαζόταν ο Άρης ήταν να βάλει πάθος στο παιχνίδι του, κάτι που παρατηρείται έντονα από την ανάληψη των καθηκόντων του Κύπριου προπονητή.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ