aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΌλα για την έκπληξη απέναντι στην ΑΕΚ

Όλα για την έκπληξη απέναντι στην ΑΕΚ

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Κάποια στιγμή ο Άρης θα πρέπει να αντιδράσει αν θέλει να δει τη συνέχεια του πρωταθλήματος με περισσότερη αισιοδοξία. Η ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη δεν παρουσίασε το πρόσωπο που θέλει, όμως σε ορισμένα παιχνίδια οι ποδοσφαιριστές του φανέρωσαν δυνατότητες.

Το ζητούμενο είναι να μην χαθεί άλλος χρόνος και οι πράσινοι ν’ αρχίσουν να μαζεύουν βαθμούς πριν να είναι αργά. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» έχει μπροστά της το παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο δεν υπάρχει αμφιβολία πως είναι δύσκολο.

Εδώ που έχει φθάσει ο Άρης όμως, δεν έχει την πολυτέλεια να επιλέγει παιχνίδια και τη Δευτέρα οι ποδοσφαιριστές του θα τα δώσουν όλα για την έκπληξη. Ακόμη και ο ένας βαθμός με αντίπαλο που δεν έχει απώλειες μέχρι τώρα, θα είναι επιτυχία.

Για να συμβεί όμως αυτό, θα χρειαστεί αγωνιστική πειθαρχία και απόλυτη συγκέντρωση στα μετόπισθεν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα. Πάνω σε αυτά δουλεύει ο Θαλής Θεοδωρίδης με τους παίκτες του. Στα αγωνιστικά, η επάνοδος του Μαραγκουδάκη αποτελεί ένα δυνατό όπλο για να πιέσει ψηλά ο Άρης, ενώ με την αποχώρηση του Νάνο, τη θέση του διεκδικούν οι Ροζέριο και Παναγή.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ