aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΜε αλλαγές κόντρα στην Καρμιώτισσα

Με αλλαγές κόντρα στην Καρμιώτισσα

Ο Άρης έχει απόλυτη ανάγκη τους βαθμούς, οπότε το ζητούμενο είναι να επανέλθει άμεσα στις νίκες. Η σεζόν δεν είναι καλή και εκτός από την αποφυγή του υποβιβασμού δεν υπάρχουν άλλες φιλοδοξίες στην ομάδα της Λεμεσού.

Η εμφάνιση στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Εθνικό ήταν… ελλειμματική και τα πολλά λάθη  οδήγησαν στην ήττα. Απέναντι στην Καρμιώτισσα θα χρειαστεί περισσότερο τρέξιμο και οργάνωση για να ελπίζει σε βαθμολογικό όφελος.

Ο Μαραγκουδάκης συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες για να ξεκινήσει, καθώς οι εμπειρίες του Ελλαδίτη επιθετικού κρίνονται απαραίτητες. Η απουσία του Ροζέριο λόγω καρτών φέρνει στο προσκήνιο την επάνοδο του Παναγή, ο οποίος δεν αγωνίστηκε με τον Εθνικό.

Η προσοχή του Φρεντερίκ Βαντερμπίστ εστιάζεται στη σωστή στελέχωση της μεσαίας γραμμής, εκεί όπου στον προηγούμενο αγώνα δεν υπήρξε η ανάλογη δραστηριότητα, που είχε σαν αποτέλεσμα να παρουσιαστούν αδυναμίες στην άμυνα.

Στον Άρη δεν θέλουν να βρεθούν σε πιο δύσκολη θέση, από αυτήν που είναι τώρα και έχουν επικεντρωθεί στο παιχνίδι της Κυριακής, ελπίζοντας ότι η εμφάνιση θα είναι τέτοια που θα οδηγήσει και στο ποθούμενο αποτέλεσμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ