aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚριτήριο το φιλικό με την Ανόρθωση

Κριτήριο το φιλικό με την Ανόρθωση

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Οι δοκιμές ποδοσφαιριστών συνεχίζονται στις προπονήσεις του Άρη και ο Θαλής Θεοδωρίδης ξεχώρισε κάποιους από αυτούς. Ο Ελλαδίτης τεχνικός κρατά κλειστά τα χαρτιά του και μαζί με τη διοίκηση έχουν αποφασίσει να ανακοινώσουν αυτούς που θα στελεχώσουν την ομάδα της νέας περιόδου, λίγο προτού αναχωρήσει για τη Σλοβενία η αποστολή.

Το φιλικό με την Ανόρθωση, που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Πέμπτη στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» (19.30), θα είναι το βασικό κριτήριο. Θα είναι ένα καλό τεστ για όλους, κυρίως αυτούς που περνούν από το μικροσκόπιο της τεχνικής ηγεσίας.

Οι πράσινοι θα αναχωρήσουν στις 18 Ιουλίου με προορισμό τη Σλοβενία, με ενδιάμεσο σταθμό την Αθήνα, όπου θα παραμείνουν για ένα διήμερο, δίνοντας σημαντικό φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο.

Αναφορικά με τον Μπόνιφεϊς και την απουσία του από τις προπονήσεις, η διοίκηση επιμένει ότι ο ποδοσφαιριστής ανήκει στον Άρη και πως για να γίνει η μετεγγραφή του Νιγηριανού στη Σκέντερμπεου, θα πρέπει να λάβει οικονομικά ανταλλάγματα το σωματείο.

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ