aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΚόντρα στο αθηναϊκό «τριφύλλι»

Κόντρα στο αθηναϊκό «τριφύλλι»

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην Αθήνα βρίσκεται από χθες η αποστολή του Άρη. Η ομάδα της Λεμεσού θα αντιμετωπίσει σήμερα (18:00) τον Παναθηναϊκό, ενώ την Τετάρτη θα αναμετρηθεί με την ΑΕΚ. Στη συνέχεια οι πράσινοι θα μεταβούν στο Μάριμπορ, όπου θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας τους.

Εκεί, με τις προσθήκες που αναμένεται να γίνουν, θα γνωρίζει καλύτερα ο τεχνικός του Άρη, Θαλής Θεοδωρίδης, τις δυνατότητες του έμψυχου δυναμικού της ομάδας του. Ο προπονητής της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» έχει βολιδοσκοπήσει κάποιους Ελλαδίτες ποδοσφαιριστές και περιμένει την απάντησή τους.

Παράλληλα, αναφορικά με τον μετεγγραφικό σχεδιασμό, ο πρόεδρος του συλλόγου Σταύρος Δημοσθένους προσεγγίζει τα θέματα με μεγάλη προσοχή, ώστε ο Άρης να παρουσιαστεί δυνατός τη νέα περίοδο. Αν και με ελλείψεις, και παρά το γεγονός ότι βρίσκεται στο αρχικό στάδιο της προετοιμασίας, ο Άρης έδειξε στο τελευταίο φιλικό με την Ανόρθωση (1-1) θετικά στοιχεία.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ