Η σπουδαιότερη επιτυχία!

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Για τον «τελικό» με τη Δόξα, είχε γίνει πολύ καλή προετοιμασία στον Άρη. Και τα αποτελέσματα φάνηκαν στο γήπεδο, καθώς η ομάδα του Νικόλα Μαρτίδη κέρδισε στο Μακάρειο και ανέβασε τη διαφορά στο +6 από την τελευταία θέση. Ήταν το πιο σπουδαίο τρίποντο για τον Άρη.

Οι ποδοσφαιριστές του εμφανίστηκαν συνειδητοποιημένοι, έκαναν όσα έπρεπε να κάνουν και πήραν τους πολύτιμους βαθμούς, που τους δίνουν τεράστια ώθηση. Η επικράτηση της ομάδας πανηγυρίστηκε έξαλλα στο τέλος, καθώς με τη διαφορά που έχτισε, πολύ δύσκολα μπορεί να πέσει κατηγορία. Νιώθουν πιο άνετα οι πράσινοι και μπορούν με σιγουριά να κοιτάξουν το μέλλον.

Το γκολ του Μηνά Αντωνίου στο 25’ έδωσε την ψυχολογία που ήθελαν στον Άρη και παρά το γεγονός ότι στην επανάληψη δέχθηκαν αρκετή πίεση, άντεξαν και πήραν το τρίποντο. Δυσκολεύτηκαν στο τελευταίο ημίωρο, όμως, κατέθεσαν όλα τα ψυχικά τους αποθέματα και έφυγαν με το «διπλό».

Ο Νικόλας Μαρτίδης, στις δηλώσεις του στο τέλος εκθείασε την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών του, ενώ ο πρόεδρος του Άρη, Σταύρος Δημοσθένους, αισθανόταν δικαιωμένος. Ολόκληρη την εβδομάδα ήταν δίπλα στους ποδοσφαιριστές και έκανε ό,τι είναι δυνατό για να δημιουργηθεί ιδανικό κλίμα.

Ο Άρης έχει 37 βαθμούς και λογικά νιώθει πιο άνετα, όμως, είναι σημαντικό να προχωρήσει με την ίδια σοβαρότητα στα παιχνίδια που απομένουν. Με τον Εθνικό (εκτός), τον Ερμή (εντός) και την Καρμιωτισσα (εκτός).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ