Η απάντηση του Ρέντιντς και το «αντίο»


ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην τελική ευθεία για την επίτευξη συμφωνίας με προπονητή βρίσκονται στον Άρη. Από τη στιγμή που ο Ρουμάνος Μιρτσέα Ρέντιντς δεν έχει δώσει την τελική του απάντηση, είναι αναγκασμένοι να στραφούν και προς άλλες κατευθύνσεις.

Σχετικά με τις προσθαφαιρέσεις, μετά τον Οζίας και ο Στιβ Μποργκ αποχωρεί, αφού ο Μαλτέζος κεντρικός αμυντικός θα συνεχίσει την καριέρα του στη Βαλέτα. Έχει απομείνει μοναδικός στόπερ ο Θεοφίλου και πλέον στον Άρη είναι στο ψάξιμο δύο κεντρικών αμυντικών.

Ήδη, έχει επέλθει συμφωνία με την ισπανική Ρεάλ Μπέτις για την παραχώρηση του 23χρονου αμυντικού μέσου Μπόατενγκ, ενώ έχει αποκτηθεί ο 21χρονος Αντρέι Ράντου, ο οποίος θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας.

Η κίνηση με τον νεαρό Ρουμάνο, δεν είναι άσχετη με την πιθανότητα μετακίνησης του Κύπρου Χριστοφόρου σε άλλη ομάδα είτε της Κύπρου, είτε του εξωτερικού. Στον Άρη επιθυμούν να είναι καλυμμένοι σε περίπτωση που ο 23χρονος αποχωρήσει.

Οι προσπάθειες ενίσχυσης συνεχίζονται και προσθήκες θα γίνουν σε όλες τις θέσεις. Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμη είναι αν ο Μπόνιφεϊς θα συνεχίσει ή όχι στον Άρη. Τον Ιανουάριο υπήρξε ενδιαφέρον από τούρκικη ομάδα, όμως το θέμα «κόλλησε». Αν δεν υπάρξει κάποια δελεαστική πρόταση, ο παίκτης θα φορεί και στη νέα σεζόν τη φανέλα με το σήμα του Άρη.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ