aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣ«Γάντι» η διακοπή

«Γάντι» η διακοπή

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στην πρεμιέρα με αντίπαλο την Καρμιώτισσα, ο Άρης είχε προβληματική παρουσία, όμως στη 2η αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα, οι παίκτες είχαν πάθος, κατέθεσαν ψυχή και ο βαθμός που πήραν τους δικαίωσε.

Οι πράσινοι δεν ήθελαν να χάσουν και τα κατάφεραν με τη σφικτή άμυνα που παρουσίασαν, αλλά και χάρη στην πολύ καλή απόδοση του τερματοφύλακα Αντόνιο Γκολζ. Ο κίπερ του Άρη έδειξε πως θα βοηθήσει την ομάδα, ενώ σιγά-σιγά αρχίζουν να δείχνουν την αξία τους και άλλοι νέοι παίκτες της «Ελαφράς Ταξιαρχίας».

Μετά τις δύο ισοπαλίες, η διακοπή του πρωταθλήματος ήλθε γάντι στην ομάδα της Λεμεσού. Ο Θαλής Θεοδωρίδης γνωρίζει πολύ καλύτερα την ομάδα του και ξέρει πού θα πρέπει να δουλέψει περισσότερο για να την καταστήσει πιο δυνατή.

Εκτός από την αμυντική λειτουργία, ο Άρης καλείται να παρουσιάσει και επιθετικά χαρίσματα. Στο διάστημα μέχρι την επανέναρξη του πρωταθλήματος, όπου οι πράσινοι θα φιλοξενήσουν την Ανόρθωση, η τεχνική ηγεσία θα έχει όλο τον χρόνο να παρουσιάσει ένα πιο απαιτητικό σύνολο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ