aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΦόβος για τον Μουκανζά

Φόβος για τον Μουκανζά

Πρόβλημα στον αχίλλειο τένοντα αποκόμισε ο Ντονίλ Μουκανζά, στο προχθεσινό ματς με την ΑΕΚ (0-3). Εκφράζονται φόβοι μάλιστα ότι ο Γάλλος επιθετικός του Άρη θα μείνει εκτός δράσης για διάστημα περίπου ενός μηνός. Σήμερα θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και θα φανεί πόσο σοβαρός είναι ο τραυματισμός του.

Από εκεί και πέρα, οι πράσινοι προβλημάτισαν με την εμφάνισή τους στο «ΑΕΚ Αρένα». Στο ημίχρονο έχαναν με 3-0 και αν υπήρξε ένα καλό διάστημα για την ομάδα του Θαλή Θεοδωρίδη, ήταν στο τελευταίο ημίωρο.

Με την είσοδο του Ονίλο και του Παναγή, ο Άρης πάτησε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, για να δεχθεί όμως στο τέλος και τέταρτο γκολ και να κλείσει με τον χειρότερο τρόπο η βραδιά. Σε όλο το παιχνίδι ο Άρης είχε μια μόνο καλή στιγμή στο 34’ με τον Γιούσεφ.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός θέλει ν’ αλλάξει πολλά, από τη μια διορθώνοντας τον ανασταλτικό μηχανισμό και από την άλλη καθιστώντας πιο δημιουργική την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Άλλωστε ακολουθεί άλλο ένα απαιτητικό ματς, στο τοπικό ντέρμπι με την ανεβασμένη ΑΕΛ. Για την αναμέτρηση με τους γαλαζοκίτρινους, υπολογίζεται πως θα είναι έτοιμος ο Μαραγκουδάκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ