aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΈμφαση στο σκοράρισμα

Έμφαση στο σκοράρισμα

Χωρίς τον Μάρκο Μαραγκουδάκη θα παρουσιαστεί ο Άρης την Κυριακή απέναντι στον ΑΠΟΕΛ, στο Τσίρειο. Ο Ελλαδίτης επιθετικός υπέστη διάστρεμμα σοβαρής μορφής και θα χρειαστεί ειδική θεραπεία για να προλάβει το μεθεπόμενο παιχνίδι με την ΑΕΖ. Κάτι που και πάλι φαντάζει πολύ δύσκολο αλλά θα γίνει προσπάθεια από το ιατρικό τιμ.

Οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές είναι στη διάθεση του Θαλή Θεοδωρίδη, ο οποίος έμεινε ικανοποιημένος από την απόδοση της ομάδας του την περασμένη Κυριακή και τον ένα βαθμό απέναντι στη Νέα Σαλαμίνα.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός διαπίστωσε με ικανοποίηση πως ο αμυντικός μηχανισμός αποδίδει πολύ καλά και δύσκολα η ομάδα του δέχεται γκολ, όμως τον ενδιαφέρει και η επιθετική συμπεριφορά.

Σε τέσσερα παιχνίδια ο Άρης πέτυχε δύο μόλις γκολ και γενικότερα δεν δημιούργησε πολλές ευκαιρίες. Λείπει η φαντασία από το παιχνίδι του Άρη, κάτι το οποίο θα προσπαθήσει να διορθώσει η τεχνική ηγεσία με αλλαγές προσώπων ή και με εσωτερικές αλλαγές.

Είναι ένα θέμα που τον προβληματίζει και ψάχνει τρόπο για να το βελτιώσει. Ο Ελλαδίτης προπονητής πιστεύει ότι όσο περνά ο χρόνος η ομάδα θα γίνεται ακόμη καλύτερη και θα μπορέσει να δημιουργεί και να αξιοποιήσει ευκαιρίες.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ