Δοκιμάζεται στη Σκέντερμπεου

Οι πράσινοι δεν φέρουν ένσταση σε ενδεχόμενη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή τους, με δεδομένο φυσικά ότι θα λάβουν τα ανάλογα ανταλλάγματα...

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ   

Μετά τον Κύπρου που δοκιμάστηκε στη Ντιναμό Βουκουρεστίου, άλλος ένας ποδοσφαιριστής του Άρη, ο Μάθιου Μπόνιφεϊς (φωτό), δοκιμάζει την τύχη του σε ομάδα εκτός Κύπρου.

Συγκεκριμένα, ο Νιγηριανός επιθετικός περνά από το μικροσκόπιο του τεχνικού τιμ της Σκέντερμπεου. Οι πράσινοι πάντως δεν φέρουν ένσταση σε ενδεχόμενη μετακίνηση του ποδοσφαιριστή τους, με δεδομένο φυσικά ότι θα λάβουν τα ανάλογα ανταλλάγματα.

Από εκεί και πέρα, στην Κύπρο βρίσκεται ο Θαλής Θεοδωρίδης, ο οποίος το απόγευμα θα δώσει το «παρών» του στην πρώτη προπόνηση. Ο νέος τεχνικός της «Ελαφράς Ταξιαρχίας» πήρε την εντολή να βρει ποδοσφαιριστές και ήδη έχει κινηθεί με τις διασυνδέσεις που έχει στον ελλαδικό χώρο, για να καλύψει τις θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα της Λεμεσού. Οι προσπάθειες ενίσχυσης θα συνεχιστούν και στο διάστημα της προετοιμασίας, με στόχο να συμπληρωθεί το ρόστερ το συντομότερο δυνατόν.

Εν τω μεταξύ, παρελθόν αποτελεί από τον Άρη ο τεχνικός διευθυντής Αντώνης Αντωνίου, ο οποίος είχε συμμετοχή σε πολλά θέματα που αφορούσαν την οργάνωση της ομάδας. Όλο πλέον το βάρος του μετεγγραφικού σχεδιασμού πέφτει στους ώμους του προέδρου του σωματείου, Σταύρου Δημοσθένους, και του Ελλαδίτη προπονητή.

ΜΕΣΩΓΙΩΡΓΟΣ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ