aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Α' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΡΗΣΆρης: Καμία βιασύνη

Άρης: Καμία βιασύνη

ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΧΡ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ

Στον Άρη δεν βιάζονται, καθώς έχουν όλο τον χρόνο υπέρ τους για να συμπληρώσουν το ρόστερ της νέας περιόδου. Περιμένουν και από κάποιες ομάδες ότι θα μείνουν ελεύθεροι κάποιοι ποδοσφαιριστές, τους οποίους έχουν υπόψη τους για να φέρουν στην ομάδα τους. Είναι γνωστό πως λίγοι έμπειροι από το περσινό ρόστερ θα συνεχίσουν (Νουρεντινόσκι, Μουλόπουλος, Μαμμίδης, Μαραγκουδάκης) και ψάχνουν και για άλλους που θα βοηθήσουν στην προσπάθεια επανόδου στην Α’ κατηγορία.

Ο Χρύσης Μιχαήλ έχει προγραμματίσει για τις 15 Ιουλίου την έναρξη των προπονήσεων, γι’ αυτό και κινείται με μια σχετική άνεση. Θα αποκτηθούν τόσο Κύπριοι, αλλά και ξένοι ποδοσφαιριστές, όμως γνωρίζει καλά ο Κύπριος τεχνικός πως δεν θα πρέπει να γίνει κανένα λάθος, γιατί η σεζόν είναι κρίσιμη και δεν θέλουν να χάσουν τον στόχο που είναι η άνοδος. Ο τεχνικός του Άρη είναι η καθημερινή επαφή με τον πρόεδρο Σταύρο Δημοσθένους, αλλά και τον γενικό αρχηγό του ποδοσφαιρικού τμήματος Μάριο Δημοσθένους.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ