aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Από την Ομόνοια στον Ονήσιλο!

Ο σχεδιασμός του Ονήσιλου Σωτήρας ενόψει της νέας σεζόν, άρχισε από το θέμα του προπονητή. Ο Πανίκος Κοσμά μετά από τρία χρόνια εξέφρασε την επιθυμία του στον πρόεδρο Κώστα Πούρο να μην συνεχίσει στην ομάδα για προσωπικούς λόγους, κι έτσι οι δύο πλευρές χώρισαν.

«Ο πρόεδρος του Σωματείου τον ευχαρίστησε για τα όσα πρόσφερε στην ομάδα τα 3 χρόνια που βρισκόταν στο τιμόνι όπου παρέλαβε την ομάδα από την Δ΄ Κατηγορία και την ανέβασε στην Β΄ Κατηγορία κατακτώντας δύο πρωταθλήματα και ένα κύπελλο και ότι οι πόρτες του σωματείου θα είναι πάντα ανοιχτές. Μία πορεία τριών χρόνων άκρως πετυχημένη όπου ανέβασε τον Ονήσιλο εκεί που βρισκόταν για 30 χρόνια», τονίζεται μεταξύ άλλων σε ανακοίνωση.

Αντικαταστάτης του Κοσμά, θα είναι ο Γιαννάκης Ποντικός ο οποίος πρόσφατα αποχώρησε από τις Ακαδημίες της Ομόνοιας και η ομάδα της Σωτήρας ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας της με τον Κύπριο κόουτς.

Αναλυτικά: «Ο Ονήσιλος Σωτήρας μετά την αποχώρηση του Π. Κοσμά, προχώρησε σε συμφωνία ενός έτους με τον Γιαννάκη Ποντικό. Ήδη σε συνεργασία με την Διοίκηση αξιολόγησαν το ρόστερ τις ομάδας, όπου θα γίνουν αρκετές προσθαφαιρέσεις για να δημιουργηθεί ένα σύνολο, το οποίο θα μπορεί να ανταπεξέλθει στο φετινό δύσκολο πρωτάθλημα της Β’ Κατηγορίας. Τις επόμενες μέρες αναμένεται να γίνουν σημαντικές ανακοινώσεις σχετικά με τις μεταγραφές, οι οποίες είναι σε προχωρημένο στάδιο, καθώς επίσης και για αποχωρήσεις από την ομάδα».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ