aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤριπλό... χτύπημα από Αναγέννηση

Τριπλό… χτύπημα από Αναγέννηση

Ο Ροδόλφο Χουόζας συνεχίζει τη δράση του στο κυπριακό πρωτάθλημα. Ο Βραζιλιάνος διαγώνιος πετοσφαιριστής μετά το επιτυχημένο του πέρασμα από την ΑΕΚαραβά και την Ανόρθωση συνεχίζει στην Αναγέννηση Δερύνειας. Ο Βραζιλιάνος προπονείται από τις 3 Αυγούστου με τους Δερυνειώτες και αποτελεί επισήμως το δεύτερο ξένο της ομάδας μετά τον Ρώσο, Αλεξάντερ Νόσοφ.

«Δερυνειώτης» και ο Ντάνιελ Γκρόενβελντ: Οι πράσινοι ενέταξαν στη δύναμή τους τον Καναδό ακραίο, Ντάνιελ Γκρόενβελντ που έχει περάσει από τη δεύτερη ομάδα του Καναδά. Ο Γκρόενβελντ την περίοδο 2013-14 έκανε πολύ καλή σεζόν με τη φανέλα του Κολλεγίου Νιαγάρα. Ο Καναδός γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1993 είναι 24 ετών έχει ύψος 1.94 και βάρος 90 κιλά. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Απριλίου 2018.

Στέβοβιτς στη Δερύνεια: H Aναγέννηση Δερύνειας έκανε πραγματικό ντεμαράζ στις μεταγραφές. Η ομάδα ενέταξε στη δύναμή της τον Σέρβο Ντούσαν Στέβοβιτς ο οποίος θα ενισχύσει την ομάδα των πρασίνων. Ο Στέβοβιτς με πέρασμα από την Αναγέννηση και στο παρελθόν, δεσμεύεται με τους Δερυνειώτες μέχρι τις 30 Απριλίου και αναμένεται να ενισχύσει σημαντικά την ομάδα. Ο Σέρβος πετοσφαιριστής γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου 1986 έχει ύψος 1.97 και βάρος 89 κιλά.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ