aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Το πάλεψε αλλά…

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση έχασε από τον ΑΠΟΕΛ, όμως σε άλλο ένα παιχνίδι απέναντι σε μεγάλο αντίπαλο έδειξε ότι θα παλέψει μέχρι το τέλος για την παραμονή της. Η ομάδα της Δερύνειας ήταν ανταγωνιστική για ένα ημίχρονο, έχοντας καλή παρουσία στο ΓΣΠ.

Δεν άντεξε όμως στην πολιορκία του αντιπάλου και δέχθηκε την τρίτη της ήττα στο πρωτάθλημα (μετά από την ΑΕΛ και τον Ερμή), μένοντας στον ένα βαθμό (από την ισοπαλία με την Ομόνοια).

Στο προχθεσινό παιχνίδι, ο Αδάμος Αδάμου κράτησε στον πάγκο τους στράικερ Κυπριανού και Φουρτάδο, βάζοντας στην κορυφή τον Βέσλεμ. Επίσης, έδωσε φανέλα βασικού για πρώτη φορά στον Αυστραλό στόπερ Τόμας Μάρισιτς. Ο Κύπριος τεχνικός έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στον ΑΠΟΕΛ.

Η Αναγέννηση είχε δύσκολο πρόγραμμα στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, παίζοντας εκτός έδρας με ΑΕΛ, Ερμή και ΑΠΟΕΛ και εντός έδρας με Ομόνοια. Ακολουθεί ένα πιο βατό πρόγραμμα, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής με τη Δόξα στο «Τάσος Μάρκου».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ