aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΤο «αντίο» του Αντρέα Κυπριανού στην Αναγέννηση

Το «αντίο» του Αντρέα Κυπριανού στην Αναγέννηση

Η Αναγέννηση αποχαιρέτησε τα «σαλόνια» της Α’ Κατηγορίας, μετά και τον αγώνα με την ΑΕΚ και ο επιθετικός της ομάδας Αντρέας Κυπριανού, μέσω ανάρτησης του, ανακοίνωσε τη λύση της συνεργασίας του με την ομάδα και έστειλε τις ευχαριστίες του σε όσους του στάθηκαν στα δύο χρόνια στην ομάδα.

Η ανάρτηση του: «Σήμερα έχει κλείσει ένας κύκλος δύο χρόνων στην Αναγέννηση Δερύνειας, αφού έχουμε λύσει τη συνεργασία μας κοινή συναινέσει. Μια όμορφή διαδρομή, με επιτυχίες αλλά και εμπόδια και δυσκολίες έχει σήμερα ολοκληρωθεί.

Θα ήθελα λοιπόν μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω πρώτα από όλα τον κόσμο που με αγάπησε και με στήριξε σ όλη τη διάρκεια της θητείας μου στην ομάδα. Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τους προπονητές και το τεχνικό τιμ με τους οποίους έχω συνεργαστεί καθώς και το συμβούλιο για την άψογη συνεργασία, τους οποίους πλέον θεωρώ δικούς μου ανθρώπους.

Τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συμπαίχτες μου γιατί τίποτα δεν θα ήταν κατορθωτό χωρίς αυτούς αλλά και να τους απολογηθώ που λόγω του ατυχούς τραυματισμού μου φέτος δε μπόρεσα να τους βοηθήσω. Καλή συνέχεια Αναγέννηση, εις το επανιδείν.

Με εκτίμηση,

Αντρέας Κυπριανού».

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ