Συμφώνησε με τρεις και τους περιμένει

Μέχρι στιγμής ο Αδάμος Αδάμου δηλώνει αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και αναμένει το πρώτο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Ερμή στη Δερύνεια (13/7), για να δει και στο χορτάρι τα αποτελέσματα...


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Τους ποδοσφαιριστές με τους οποίους είχε επαφές τις προηγούμενες ημέρες η διοίκηση περιμένουν στην Αναγέννηση Δερύνειας.

Ο προπονητής της ομάδας Αδάμος Αδάμου άναψε το πράσινο φως για την απόκτηση συγκεκριμένων ποδοσφαιριστών, οι οποίοι αναμένονται στην Κύπρο για την επικύρωση της συμφωνίας με τους πράσινους. Πρόκειται για Ελλαδίτη μέσο, Αρμένιο μέσο και Σέρβο επιθετικό.

Απ’ εκεί και πέρα, η προετοιμασία της ομάδας συνεχίζεται με καθημερινές διπλές προπονήσεις, με τον προπονητή να προσπαθεί να περάσει στους παίκτες τη φιλοσοφία και τον τρόπο παιχνιδιού του, στοχεύοντας στη δημιουργία μιας ανταγωνιστικής ομάδας ενόψει του νέου πρωταθλήματος.

Μέχρι στιγμής ο Αδάμος Αδάμου δηλώνει αρκετά ικανοποιημένος από την πορεία της προετοιμασίας και αναμένει το πρώτο φιλικό παιχνίδι, κόντρα στον Ερμή στη Δερύνεια (13/7), για να δει και στο χορτάρι τα αποτελέσματα.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ