Στην Κύπρο η προετοιμασία

Στις 13 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στη Δερύνεια, στις 16 Ιουλίου τη Σαλαμίνα στη Δερύνεια, στις 23 Ιουλίου την ΑΕΖ εκτός, στις 30 Ιουλίου τη Δόξα στη Δερύνεια, στις 3 Αυγούστου με ΑΕΖ ή Ένωση, στις 6 Αυγούστου με Εθνικό στο Δασάκι και στις 13 Αυγούστου με ΑΕΛ εκτός έδρας...


ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Σε πλήρη επαγγελματική βάση θα δουλέψει στην Α’ κατηγορία ο Αδάμος Αδάμου, με την Αναγέννηση Δερύνειας. Στις 21 Ιουνίου, η ομάδα θ’ αρχίσει με εργομετρικά και στις 27 Ιουνίου θα βάλει μπρος τις μηχανές για τη νέα χρονιά με την έναρξη της προετοιμασίας.

Η προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στην Κύπρο και στις εγκαταστάσεις της ομάδας στη Δερύνεια. Μέχρι τώρα αποκτήθηκαν οι Μπριζίντο, Ευθυμίου και Βιέρα. Η διοίκηση ανακοίνωσε και τα φιλικά που θα γίνουν στην προετοιμασία.

Στις 13 Ιουλίου θα αντιμετωπίσει τον Ερμή στη Δερύνεια, στις 16 Ιουλίου τη Σαλαμίνα στη Δερύνεια, στις 23 Ιουλίου την ΑΕΖ εκτός, στις 30 Ιουλίου τη Δόξα στη Δερύνεια, στις 3 Αυγούστου με ΑΕΖ ή Ένωση, στις 6 Αυγούστου με Εθνικό στο Δασάκι και στις 13 Αυγούστου με ΑΕΛ εκτός έδρας.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ