Ζόρζε Βιέιρα, η επιστροφή

Η Αναγέννηση επισημοποίησε την απόκτηση του Ζόρζε Βιέιρα, για την οποίον είχαμε γράψει προ πολλού. Ο Πορτογάλος τερματοφύλακας, ο οποίος αγωνίστηκε στους πράσινους και στη σεζόν 2014-15, θα αποτελέσει μαζί με τους Μάστρου και Κασιάκκη το τρίδυμο των τερματοφυλάκων.

Η ανακοίνωση για την απόκτηση του Βιέιρα αναφέρει: «Το Διοικητικό Συμβούλιο ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον Πορτογάλο τερματοφύλακα Ζόρζε Μιγκέλ Σοάρες Βιέιρα. Ο Βιέιρα, μετά από μια σεζόν με την ομάδα της Καρμιώτισσας, επέστρεψε στην ομάδα μας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία με τη φανέλα της Αναγέννησης».

Εκτός από τον Βιέιρα, η ομάδα της Δερύνειας απέκτησε και τους Μπαρμπούδη, Μπρίζιντο και Ευθυμίου. Ο Αδάμος Αδάμος υπέδειξε και την απόκτηση άλλων παικτών, η διοίκηση βρίσκεται σε επαφές μαζί τους και αναμένονται εξελίξεις.

Αναφορικά με το γήπεδο στο οποίο θα αγωνίζεται η Αναγέννηση στην επόμενη σεζόν, η διοίκηση είχε νέα συνάντηση με τον Δήμο Παραλιμνίου για τη χρησιμοποίηση του «Τάσος Μάρκου». Από τη συζήτηση που έγινε, προκύπτει αισιοδοξία ότι θα επέλθει συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.