Μία γνώριμη επιλογή για την άμυνα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Νικόλας Μπαρμπούδης αποτελεί το νέο απόκτημα της Αναγέννησης, έπειτα από εισήγηση του προπονητή Αδάμου Αδάμου. Ο 27χρονος Ελλαδίτης αμυντικός, γνωστός από τη θητεία του σε Αγία Νάπα και Εθνικό, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους της Δερύνειας.

Ο Μπαρπούδης είναι το τέταρτο απόκτημα της νεοφώτιστης ομάδας μετά τους Μπριζίτο, Ευθυμίου και Βιέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναγέννηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με ακόμη έναν Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή και αναμένονται νεότερα από μέρα σε μέρα.

CYTAVISION - Live Sports

Από την προσεχή Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης θα αρχίσουν να περνούν από εργομετρικά. Οι προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν θα αρχίσουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου. Η καλοκαιρινή προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Το οικονομικό αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να μεταβεί στο εξωτερικό η ομάδα της Δερύνειας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, η Αναγέννηση θα έχει ως έδρα το «Τάσος Μάρκου» τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία. Οι επαφές της διοίκησης του συλλόγου με τον Δήμο Παραλιμνίου είναι σε καλό δρόμο.