aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜία γνώριμη επιλογή για την άμυνα

Μία γνώριμη επιλογή για την άμυνα

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Ο Νικόλας Μπαρμπούδης αποτελεί το νέο απόκτημα της Αναγέννησης, έπειτα από εισήγηση του προπονητή Αδάμου Αδάμου. Ο 27χρονος Ελλαδίτης αμυντικός, γνωστός από τη θητεία του σε Αγία Νάπα και Εθνικό, έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο συνεργασίας με τους πράσινους της Δερύνειας.

Ο Μπαρπούδης είναι το τέταρτο απόκτημα της νεοφώτιστης ομάδας μετά τους Μπριζίτο, Ευθυμίου και Βιέρα. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Αναγέννηση βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο επαφών με ακόμη έναν Ελλαδίτη ποδοσφαιριστή και αναμένονται νεότερα από μέρα σε μέρα.

Από την προσεχή Τρίτη οι ποδοσφαιριστές της Αναγέννησης θα αρχίσουν να περνούν από εργομετρικά. Οι προπονήσεις ενόψει της νέας σεζόν θα αρχίσουν τη Δευτέρα 27 Ιουνίου. Η καλοκαιρινή προετοιμασία θα γίνει εξ ολοκλήρου στις εγκαταστάσεις της ομάδας. Το οικονομικό αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για να μεταβεί στο εξωτερικό η ομάδα της Δερύνειας για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις, η Αναγέννηση θα έχει ως έδρα το «Τάσος Μάρκου» τη νέα σεζόν στην Α’ Κατηγορία. Οι επαφές της διοίκησης του συλλόγου με τον Δήμο Παραλιμνίου είναι σε καλό δρόμο.

 

 

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ