aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜε τον Πουρσαϊτίδη για θετικό αποτέλεσμα

Με τον Πουρσαϊτίδη για θετικό αποτέλεσμα

Με τον νέο της προπονητή, τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, να πραγματοποιεί ντεμπούτο στον πάγκο της, η Αναγέννηση θα φιλοξενήσει την Ανόρθωση στο «Τάσος Μάρκου» με στόχο ένα νέο ξεκίνημα.

Για τον «Πούρσα» έχει πολλές ιδιαιτερότητες το σημερινό παιχνίδι. Ο Ελλαδίτης τεχνικός κάνει ξεκίνημα στην προπονητική του καριέρα. Θα βρεθεί αντιμέτωπος με την Ανόρθωση, της οποίας τη φανέλα είχε φορέσει στο παρελθόν.

Ο Πουρσαϊτίδης επιδίωξε να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες και τους έδωσε να πιστέψουν ότι μπορούν να πάρουν θετικό αποτέλεσμα. Οι πράσινοι είναι αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα. Δεν υπολογίζεται για το σημερινό παιχνίδι ο Βλασόπουλος λόγω καρτών. Το ατού της ομάδας είναι ο Μπριζίτο. Οι πράσινοι ελπίζουν ότι θα ανεβάσει την απόδοσή του και θα κάνει τη διαφορά.

Η πιθανή ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Ελλαδίτης τεχνικός: ο Μάστρου κάτω από τα δοκάρια, οι Μπαρπούδης και Ευθυμίου στα άκρα της άμυνας, οι Αναστασίου και Ντιαλό στο κέντρο της άμυνας, οι Γιουσπασιάν, Νατσιόπουλος και Μπριζίτο στη μεσαία γραμμή, οι Κάλεζιτς, Βέσλεμ και Φουρτάδο στην επίθεση.

Η ομάδα της Δερύνειας προέρχεται από την εκτός έδρας ήττα από τον Απόλλωνα με 4-0. Έχει μόλις ένα βαθμό τον οποίο πήρε στο 2-2 με την Ομόνοια στο «Τάσος Μάρκου». Δεν έχει γευτεί τη χαρά της νίκης.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ