aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜε τις ισοπαλίες δεν πας πουθενά

Με τις ισοπαλίες δεν πας πουθενά

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση είχε καλή παρουσία με τη Δόξα, πλην όμως σε άλλο ένα παιχνίδι δεν κέρδισε. Η ομάδα της Δερύνειας έφθασε στους 5 βαθμούς με 5 ισοπαλίες και εννοείται πως με τις ισοπαλίες δεν πάει πουθενά.

Μαθηματικά είναι στο παιχνίδι της παραμονής, αλλά για να ελπίζει βάσιμα επιβάλλεται να μαζεύει και τρίποντο. Και θα πρέπει να κάνει την αρχή στο ματς με τον Εθνικό. Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης δήλωσε ικανοποιημένος από την εμφάνιση, όχι όμως και από το αποτέλεσμα με τη Δόξα. Επίσης, είπε πως «δεν τα παρατάμε, είμαστε στο παιχνίδι της παραμονής, υπάρχουν πολλά παιχνίδια».

Εν τω μεταξύ, αποχώρησαν μέχρι τώρα οι Μάρισιτς, Γιουσπασιάν, Μπαρπούδης, Βιέρα και Χατζηγιαννακού. Για την ώρα δεν θα υπάρξει άλλη αποχώρηση. Για τους Μπριζίτο και Βέσλεμ που υπήρξε ενδιαφέρον από την Καρμιώτισσα, η επίσημη θέση της διοίκησης είναι πως για να παραχωρηθούν θα πρέπει να αποζημιωθεί οικονομικά η ομάδα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ