aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜε την ίδια τακτική για το πρώτο όφελος

Με την ίδια τακτική για το πρώτο όφελος

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με συνταγή ΑΕΛ, κι ας ηττήθηκε, θα αντιμετωπίσει η Αναγέννηση και την Ομόνοια. Η ομάδα του Αδάμου Αδάμου έβαλε δύσκολα στην ομάδα της Λεμεσού και το ίδιο θέλει να κάνει και σήμερα, προσδοκώντας ότι αυτή τη φορά θα έχει και βαθμολογικό κέρδος.

Η αποστολή της Αναγέννησης είναι δύσκολη, όμως θα υποδεχθεί την αντίπαλό της χωρίς φόβο, για να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Η ομάδα της Δερύνειας έδειξε στην πρεμιέρα ότι θα είναι σκληροτράχηλη ομάδα και θα παλέψει σε όλα τα ματς για όφελος.

Την τελευταία φορά που οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντιμέτωπες στο «Τάσος Μάρκου» (2011-12) εξήλθαν ισόπαλες (1-1). Και τότε προπονητής της Αναγέννησης ήταν ο Αδάμος Αδάμου.

Ο Κύπριος τεχνικός αναμένεται ότι θα παρουσιάσει την ομάδα του με την ίδια τακτική που αντιμετώπισε την ΑΕΛ. Με κλειστή άμυνα στοχεύοντας στο μηδέν παθητικό και με αντεπιθέσεις θα ψάξει το γκολ. Οι Κυπριανού, Μπριζίντο και Σωτηρίου, που αγωνίστηκαν ως αλλαγή στο ματς με την ΑΕΛ, διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ