aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΜε νέο προπονητή για την έκπληξη

Με νέο προπονητή για την έκπληξη

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Με νέο προπονητή τον Ζουβάνη Ζουβάνη, η Αναγέννηση θα υποδεχθεί τον Απόλλωνα στο «Τάσος Μάρκου» και στοχεύει σε θετικό αποτέλεσμα. Ο Κύπριος τεχνικός, που αντικατέστησε τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, έχει δύσκολη αποστολή αφού στο ντεμπούτο του θα βρεθεί αντίπαλος με την πιο φορμαρισμένη ομάδα του πρωταθλήματος. 

Η Αναγέννηση είναι στην τελευταία θέση με 6 βαθμούς. Είναι χωρίς νίκη και η προσπάθεια για αποφυγή του υποβιβασμού φαντάζει εξαιρετικά δύσκολη. Προέρχεται από το εκτός έδρας 2-2 με την Καρμιώτισσα και σήμερα θα ψάξει την έκπληξη. Οι ποδοσφαιριστές, πέρα από το κίνητρο που έχουν αντιμετωπίζοντας μια μεγάλη ομάδα όπως είναι ο Απόλλωνας, θα θέλουν να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του νέου τους προπονητή.

Από την Αναγέννηση έφυγαν αρκετοί ποδοσφαιριστές αλλά αποκτήθηκε μόνο ένας, ο Ρίβας. Ως γνωστόν, αποχώρησαν οι Βιέρα, Μπαρπούδης, Γιουσπασιάν, Κάλεζιτς, Χατζηγιαννακού, Μάρισιτς.

Ο νέος τεχνικός της Αναγέννησης δεν έχει στη διάθεση του τον Φουρτάδο, λόγω τραυματισμού. Μια σημαντική απουσία αφού είναι ο πρώτος σκόρερ της ομάδας με 5 γκολ. Τη θέση του στην κορυφή της επίθεσης θα πάρει ο Ρίβας. Η πιθανή ενδεκάδα είναι: Μάστρου κάτω από τα δοκάρια, Φωτίου και Ευθυμίου στα άκρα της άμυνας, Ντιαλό και Αναστασίου στο κέντρο της άμυνας. Στη μεσαία γραμμή οι Βλασόπουλος, Νατσιόπουλος, Μπριζίτο και στην επίθεση οι Βέσλεμ, Θεράποντος και Ρίβας.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ