Στασιμότητα μέχρι νεωτέρας…

Θετικές και οι δυο πλευρές

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Για την ώρα, ο προγραμματισμός στην Αναγέννηση Δερύνειας είναι στάσιμος. Εξελίξεις αναμένονται από εβδομάδας. Μετά την αυριανή Γενική Συνέλευση θα βάλουν μπρος τον προγραμματισμό στην Αναγέννηση και θα τροχοδρομηθούν σημαντικές εξελίξεις.

Το πρώτο θέμα που θα απασχολήσει τους διοικούντες είναι ο προϋπολογισμός για τη νέα σεζόν. Ήδη προέκυψε διαφορά ανάμεσα στον προπονητή Αδάμου Αδάμου και τη διοίκηση και είναι κάτι που θα ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα. Με τον Αδάμου η Αναγέννηση πέτυχε πολλά και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα είναι το αφεντικό και την νέα χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο πλευρές έχουν διάθεση και θέλουν να συνεχίσουν μαζί και στη νέα σεζόν και αναμένεται ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή και θα λυθεί το πρόβλημα που δημιουργήθηκε με τον προϋπολογισμό.

Φέτος στην β΄ κατηγορία, η Αναγέννηση πέτυχε τον άθλο με μονάχα 150,000 ευρώ και ανέβηκε στην πρώτη κατηγορία. Όμως, η Α’ κατηγορία έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις για να μπορέσει να κτιστεί μία ανταγωνιστική ομάδα και αυτό το αντιλαμβάνεται και η διοίκηση αλλά και ο Αδάμου.

 

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ