Αν βάλουν νερό στο κρασί τους…

Θέλουν να συνεχίσουν μαζί διοίκηση και προπονητής, αλλά...

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Στην Αναγέννηση εκφράζεται η αισιοδοξία ότι θα βρεθεί η χρυσή τομή στο θέμα που προέκυψε με τον προπονητή Αδάμο Αδάμου για τον προϋπολογισμό της νέας χρονιάς και οι δύο πλευρές θα συνεχίσουν μαζί και στην Α’ κατηγορία.

Οι διοικούντες τον σύλλογο δεν θέλουν να «χαλάσουν» την πετυχημένη συνταγή της ανόδου, ενώ ο Αδάμου θέλει να συνεχίσει στην ομάδα. Για αυτό θα γίνει νέα συνάντηση της διοίκησης με τον Κύπριος τεχνικός και ελπίζεται ότι οι δύο πλευρές θα τα βρουν σε ό,τι αφορά στον προϋπολογισμό της νέας σεζόν και να αρχίσει άμεσα και ο προγραμματισμός.

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά του ο Κύπριος τεχνικός δεν φαίνεται διατεθειμένος να μείνει στον πάγκο της ομάδας με τον προϋπολογισμού που αποφάσισε η διοίκηση, αφού θεωρεί ότι δεν θα μπορέσει να κτίσει μία ανταγωνιστική ομάδα.

Από άλλη πλευρά η διοίκηση θέλει με χίλια να συνεχίσει με τον Αδάμου στον πάγκο και στην πρώτη κατηγορία, αλλά από την άλλη δεν θέλει να μπλέξει το σωματείο σε οικονομικές περιπέτειες και για αυτό καθόρισε το χαμηλό μπάτζετ που ανακοίνωσε στον Κύπριο τεχνικό.

ΜΕΣΩΝΙΚΟΣ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗΣ
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ