aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

Β' ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΔΕΡΥΝΕΙΑΣΑγωνία για τον Κυπριανού

Αγωνία για τον Κυπριανού

ΤΟΥ ΝΙΚΟΥ ΜΟΥΛΑΖΙΜΗ

Η Αναγέννηση Δερύνειας ανεβάζει ρυθμούς ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με αντίπαλο τον Ερμή. Παρά τις καλές της εμφανίσεις κόντρα σε ΑΕΛ και Ομόνοια, ο Αδάμος Αδάμου παραμένει προσγειωμένος κι αυτό θέλει να κάνουν και οι παίκτες του, από τους οποίους ζήτησε να δουλέψουν σκληρά για να κυνηγήσουν θετικό αποτέλεσμα στο παιχνίδι που ακολουθεί.

Όσον αφορά στα αγωνιστικά δεδομένα, οι Κυπριανού και Ντιαλό αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών. Ο Κύπριος επιθετικός θα δοκιμάσει να προπονηθεί κανονικά και αν τα καταφέρει τότε θα είναι παρών την Κυριακή στο «Dimco Αμμόχωστος-Επιστροφή», ενώ δύσκολα θα μπορέσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του ο Γάλλος αμυντικός.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα κόντρα στην Ομόνοια, στο πλάνο του Αδάμου Αδάμου είναι και ο Αυστραλός στόπερ Τόμας Μάρισιτς. Επιστρέφει στις προπονήσεις και ο Ραφαήλ Αναστασίου, ο οποίος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του με την Εθνική Ελπίδων.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ